4-girlz – Neglesalon Kit Legesæt

80 kr.

Få dine negle til at skinne med 4-girlz Neglesalon Kit. Alt hvad du behøver for at skabe perfekte negle derhjemme. Gør dig klar til en professionel negleoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600127163239 Kategori:

4-girlz Neglesalon Kit Legesæt er det ultimative sæt til alle små divaer derude, der elsker at eksperimentere med neglelak og flotte designs. Med dette fantastiske legetøjssæt kan dine børn lade deres kreativitet løbe løbsk og skabe de mest fantastiske manicurer, lige derhjemme.

Sættet indeholder tre flotte neglelakker i skinnende farver, så der er masser af muligheder for at mixe og matche. Med et væld af sjove klistermærker kan børnene skabe unikke designs og personliggøre deres negle på en sjov og legende måde. Med den medfølgende neglelaktørrer behøver de ikke vente længe på, at deres negle bliver tørre, så de kan komme videre med det næste kreative projekt.

Udover neglelakker og klistermærker indeholder sættet også alt, hvad der skal bruges for at få de perfekte negle, herunder en neglefil til at forme neglene, to dåser med skinnende glimmer for ekstra glamour og to tåseparatorer for en mere komfortabel pedicureoplevelse.

Med 4-girlz Neglesalon Kit Legesæt kan dine børn lade deres indre neglekunstner skinne igennem og skabe fantastiske negledesigns, som de kan være stolte af. Lad dem udforske verden af skønhed og kreativitet med dette sjove og underholdende legetøjssæt, der giver dem mulighed for at skabe deres helt eget lille neglesalon derhjemme. Lad deres fantasi og kreativitet blomstre med dette spændende sæt, der vil give timer af sjov og leg for børnene.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “4-girlz – Neglesalon Kit Legesæt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.